Kaunis pillu pikkuhousu fetissi

kaunis pillu pikkuhousu fetissi

pitäen pillunsa kiimaisena. Minä jäin vielä vessaan kyrpä pystyssä ihmettelemän, että oliko äskeinen unta vai totta. Katselin kuinka hän nukkui rauhallisesti ja sikeästi, vain kevyttä tuhinaa välillä kuuluen. Mahdollisimman rauhallisin askelin ja normaalin oloisesti kävelin rappuset alas ja vihdoin olin vessassa. Kunnes sitten lopulta kiima yltyy niin suureksi, että saavuttaa järisyttävän orgasmin ja kyrpä sykkii ja lennättä monta voimakasta sykäystä spermaa ja pikkuhiljaa alkaa palata takaisin maan pinnalle. Ahhh siis ootsä vitun pervo runkkaillu ja kattonu ku mä nukun ja Ahhhhhmitäh. Siinä vaiheessa etenkin tuo tieto siitä, kenen pällä ne olivat olleet ja kenen kaikkein pyhintä se ihanan tuoksuinen haarakiila oli hinkannut ja kiiman aiheuttavia limoja/tuoksuja kerännyt, tuotti suurimman osan siitä häpeästä. Fiilis oli vähän sama kuin lapsena joululahjoja saadessa, kun lopulta korista löytyikin naisen käytetyt pikkuhousut, jotka valitettavasti vain kuuluivat äidille tai siskolleni. Samalla alkoi kuulua pientä litinä ja kiimoissani katselin, kuinka edestakaisin liukuva kullinvarteni kiilteli pillunesteistä.

Kaunis pillu pikkuhousu fetissi - Siskon kiimaiset

Näinköhän oli poikaystävän spermantarhrimat, mietin ja sydämeni pomppi ennennäkemättömästä riemusta! Tässä vaiheessa järkytykseni oli muuttunut jo takaisin kiimaksi ja kyrpäni alkoi kovettua tästä edessäni tapahtuvasta uskomattomasta näystä: Siskoni vetämässä ylleen minun juuri spermalla sotkemia pikkareitaan. Vaan kuului kun nakuttelin menemän ja jälleen päsi emätinpieru, mutta samassa yhteydessä tunsin, kuinka kortsukin repesi ja jälleen tunsin pillun paljaalla kullillani! Olin juuri aikeissa suunnistaa huoneestani alakertaan pyykkikorille, tuon stringipersemielikuvan kanssa, kun siskoni siis tuli kotiin ja kuulin hänen kävelevän rappusia ylös omaan huoneeseensa. Mutta tämä taisi olla liikaa ja siskoni yhtäkkiä säpsähti hereille ja huonoksi onnekseni liikautti säikähtäneenä persettän minuun päin niin, että kullini luiskahti koko mitaltaan hänen pilluunsa! Tunsin kiimani nousseen siihen pisteeseen, että kohta spermat lentäisivät ja aloinkin tikkaamaan vielä vähän nopeammin ja vielä vähän nopeammin, kunnes tunsin, että nyt alkoi sytyslanka palaa. Muistan noista ensimmäisistä kerroista vain sen, että jostain syystä tunsin suurta häpeä joka kerta, kun avasin pyykkikorin kannen ja rupesin sitä penkomaan kyrpä pystyssä silmiä sumentavan kiiman vallassa. Vaaleanpunaiset satiiniset pikkousut, jotka olivat koko päivän keränneet kiimaisen teinipillun tuoksuja sekä nesteitä ja ehkäpä jotain muutakin.

Sexiseuraa, thai: Kaunis pillu pikkuhousu fetissi

Viimeisiä tippoja valutellessani ovi yllättäen avattiin ja siskoni oli siinä pyyhe yllän ja jähmettyi, niinkuin minäkin, paikoilleen. Itse en voinut muuta, kun napata bokserini ja mennä omaan sänkyyn puhaltelemaan ja miettimän, että mitä juuri äsken tapahtui. Itse hiljaa huohotin ja samalla puristelin noita aivan uskomattoman mukavalta tuntuvia kiinteitä ja pehmeitä pakaroita ja nautin täysin siemauksin tästä ihanasta hetkestä. Mira kysyi kaiken huohotuksen keskeltä ja en todellakaan halunnut pilata tätä panoa ja lähdin nopeasti kipaisemaan huoneeni laatikosta kortsun ja palasin pillun ärelle kyrpä suojattuna valmiina uppoamaan takaisin tuonne ihanaan munaa huutavaan kiimanpesän. Ensimmäinen purskaus, ahhhhh toinen, kolmasahhh, mikä helpotus katselin silmät kiiluen iho kananlihalla euforian vallassa kuinka kyrpäni sykki suuria sykäyksiä spermaa haarakiilaan ja lopulta se oli melkeenpä kokonaan spermojeni peitossa, niikuin oli tarkoituskin. Hitaaasti hän veti ne jalkaansa ja silmä tarkkana seurasin, kuinka tuo siemennesteellä kuorrutettu haarakiila lopulta kohtasi kauniin, juuri sheivatun, posliinipillun huulet ja näin ollen nyt olivat tiivissä kosketuksessa mällieni kanssa. Kortsun peittämä kyrvänvartenikin alkoi jälleen kiillellä kiimalimoista ja nopeutin tahtia.

Videos

Naughty Hollywood Celebrities Nude Compilation.

Seksitreffit: Kaunis pillu pikkuhousu fetissi

Mutta tottakai mitä seksimmät/mieleisemmät pikkarit ovat, sitä paremmat kiksit niistä saa. Ja myös erittäin tiukassa pillussa, sillä välillä päsi emätinpierujakin, koska imu oli vain niin suuri. Hän tiuski ja nopeasti nousi sängystä ja käsi pillulla kipitti vessanpöntölle valuttamaan loput mällini ulos pillustaan. Siskoni känsi hämmästyneen katseensa mällätyistä pikkareistaan silmiini ja alkoi puhua: Mitäköhän ihmettä multa oli kaikki puhtaat pikkarit loppu ja oli pakko tulla hakemaan pyykkikorista takaisin ne aiemmat, kun en viitti lähtee ulos ilmankaan. Hän nukkui selkä ovelle päin perse kutsuvasti tyrkyllä, sillä peitto peitti vain hänen yläkroppansa ja tuo ihana näky lisäsi paineen tunnetta entisestän alapässäni. Ahhahhhhpane mua senki pervo.

Thai massage turku: Kaunis pillu pikkuhousu fetissi

Itse olin jo aika kiimani kukkuloilla ja mietin, että kohta varmaan lentäisi kaikkien aikojen lastit. Tuosta näystä olisi pitänyt ottaa kuva. Jatkoin pieniä edestakaisin liikkeitä ja aloin nopeuttaa tahtia niin, että sitä voisi jo nussimiseksikin alkaa kutsua. Ja tuon sanoessani siskoni naurahteli ja itse en ollut uskoa korviani ja näytin varmasti siltä, kuin olisin jollain LSD-tripillä. Ja nyt oli minun aikani toimia. Tuntui, kuin aika olisi hidastunut 100 x hitaammaksi, mutta lopulta veden kohina pättyi ja kuivauksen jälkeen hän vihdoin asteli takaisin yläkertaan omaan huoneeseensa ja veti oven kiinni perässän. kaunis pillu pikkuhousu fetissi

0 ajatuksia “Kaunis pillu pikkuhousu fetissi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *