Eroottinen tarina tyttären pillua

eroottinen tarina tyttären pillua

penikseni esille. Hän nosteli itseän kaarelle niin, että minulla oli vaikeuksia pysyä hänen pällän. Äiti oli heittänyt pällystakkinsa tuolille ja sen pälle hän heitti jakkunsa, hänen pälleen jäi hame ja valkoinen paita. Vedin sukkahousut nopealla nykäisyllä pois äidin jaloista ja käteni tahriintuivat omaan spermaani, nakkasin sukkahousut jonnekin sen tarkemmin katsomatta sillä katseeni oli jo äidin alushousuissa. Suutelimme ja purimme toisiamme, tunsin äidin hampaitten piston vartalollani ja olimme kuin yhtä vartaloa. Ruskeat sukkahousut istuivat äidille hyvin ja reidet näkyivät kiihottavasti samoin kuin valkoiset alushousut. Olin täysin sisällä nyt ja tunsin voimakkaan puristuksen penikseni ympärillä. Kaikki olisi mennyt hyvin ellei vessan ovi olisi avautunut samalla hetkellä. Äiti alkoi liikkua nostellen itseän ylös voimakkaasti pästellen äniä jotka kiihottivat minua lisä. Huulet olivat paksuuntuneet siitä mitä ne äsken olivat sillä olin imenyt äidin huulia suuhuni niin, että äidin oli täytynyt tuntea jo kipua. Vedin itseni pois äidistä ja polvistuin hänen pakaroittensa taakse, näin miten spermani täytti hänen häpyhuuliensa raon täysin, sitä oli alkanut valua jo reisillekin. Aikamieshän se on, kyllä se ymmärtä, isäni vähätteli. Hän meni pesuhuoneeseen ja meni perässä. Koskettaessani tuota ulostusaukkoa sormellani äidin suusta purkautui käsittämätön kiljahdus. eroottinen tarina tyttären pillua

Eroottinen tarina tyttären pillua - Thai hieronta

eroottinen tarina tyttären pillua Vein sormeni äidin karvoituksen keskelle ja etsin sormelleni reittiä hänen sisälleen. Miksi sinä vuoteesi avasit, äiti kysyi, Näet kohta sanoin ja tartuin äidin hameen helmaan alkaen nostamaan sitä ylöspäin.
Mahtava kulli seksitreffit hieronta Halusin tätä naista niin kovasti, että se melkein sattui. Kaikki tapahtui äkkiä kuin unessa.
Cougar leter etter unge mennesker lappeenranta 515
Voksen porno dating keski pohjanmaa Pyöreät kiimaiset reidet olivat kauniit ja äiti levitti jalkojaan enemmän voidakseni työntyä riittävän syvälle. Ilmoitan olevani sairas, äiti vastasi. Kiihdytin tahtia ja ajattelin seksiä turku panoseuraa netistä äsken näkemiäni äidin paljaita reisiä sukkien yläpuolella ja samassa minulta lensi ensimmäinen syöksy äidin housuille. Keitetän kahvi hetken kuluttua niin saat juoda ennen kuin lähdet, kaipa isäsikin päsee jaloilleen. Näin vain äidin kauniit reidet ja työnsin äidin sängylleni makaamaan.
Äidin huulet olivat monin verroin paksummat kuin ennen rakasteluamme ja posket olivat kuin syksyiset puolukat punaisina. Kieleni liikkui vaossa etsien tiettyä kohollaan olevaa kohdetta. Pästä nyt irti, hyvä mies, äitini pyysi. Kuului voimakasta huutoa äidin suusta. Äiti polvistui arvaten mitä minulla oli mielessä. Viimein irrotin otteeni äidistä ja seisoin hänen edessän elimeni kädessä ja näin osan spermastani lentäneen hänen sukkahousuilleen säreen ja polveenkin oli osa yltänyt. Tunsin miten äidin kieli teki epävarmoja liikkeitä minun kieltäni vasten kuin arkaillen. Jätin valot palamaan ja selasin kännykkäni tulleita viestejä, kun kuulin jonkun kävelevän kylpyhuoneeseen. Minua tullaan hakemaan aivan heti, juon matkalla, eroottinen tarina tyttären pillua isä vastasi. Tämä tunne ja tilanne sai minut laukeamaan melko pian. Janne, älä viitsi äiti sanoi ja tarttui käsivarteeni kiinni. Et sinä ole tehnyt mitän värin, minä vain olen ihastunut sinuun, enkä voi sille enä mitän. Tunsin miten siittimeni alkoi nykimän ja pian lähti annos liikkeelle ja painoin lujasti äitiä elintäni vasten murahtaen tyytyväisenä. Jätin kysymyksen roikkumaan ilmaan. Katselin äitini kalpeita kasvoja ja hänen kapeita huuliansa jotka olivat voimakkaan punaiset ilman huulipunaakin. Raastoin äidin rintoja suuhuni purin häntä joka paikkaan mihin vain pystyin. Minua hävettä se mihin olen poikani kanssa ryhtymässä, hän sanoi kuiskaten. Lähdin hakemaan äitiä kahville. Olin vihdoin saanut sitä kaikkea mitä olin äidissäni himoinnut ja hän oli antanut itsensä minulle täydellisesti. Nostin pätäni ja huomasin äitini tulleen huoneeseeni ja istuvan sänkyni laidalla.

0 ajatuksia “Eroottinen tarina tyttären pillua

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *